Wednesday 15 October 2008

*blissful Sundays...

Από αυτή την Κυριακή - και κάθε Κυριακή - ξεκινάμε την ημέρα μας χαλαρά με brunch, καφέ, και εφημερίδες, και συνεχίζουμε με cocktails, μουσικές* και finger food.

*Στα decks ο αγαπημένος Νίκος Μαρκόπουλος
(offradio.gr καθημερινά 13:00-15:00).


19 comments:

Unknown said...

Αυτη την στιγμή καιγομαι λιγο...
με κατι δεκατα..και λεω δε βλέπω καλα:P

Πολύ χαιρομαι..βρήκα την γωνιά μου να διαβάζω την εφημεριδούλα μου χαλαρά..και το απογευμα να χαλαρωνω με τα υπεροχα κοκτειλακια..την κυριακη..μια μερα που καπως δεν μου κολλουσε με τις υπολοιπες για αρκετο καιρο τωρα!

ευγε μας!..ελπιζω να με δειτε αυτην την κυριακη παλι!..να μη μας βαρεθειτε μονο!..

Me:Moir said...

*electronik^aki*
Περαστικά.
Έχεις 3 μέρες μπροστά σου να συνέλθεις απο το βραχυκύκλωμα, κανόνισε :)

DR PAKO® said...

Υποθέτω πως το bliss ξέχασε ότι παρέχει και ιατρική κάλυψη στους πελάτες του! Προφανώς το ίδιο ξέχασε και το electronik^aki!
Χωρίς άλλα λόγια, θα τα πούμε την Κυριακή, όλοι μαζί, χωρίς πυρετό, με καλή διάθεση και όρεξη για finger food και (πολλά) cocκtails!!!
Τα φιλιά μου, blissful...

Cafe-Bar *bliss.. said...

*dr. Pako*
Άλλωστε είσαι πλέον εξοπλισμένος με ιατρικό kit τελευταίας τεχνολογίας, αυτό πού το πας? :P

musica said...

αχ ποιός ξέρει τι έχασα κι αυτό το ΣΚ που δεν ήρθα ΣαλOFFνικα!

Έμαθα πως ο Δημήτρης έπαιξε φοβερή μουσική το Σάββατο βράδυ.

Την Κυριακή τι έγινε?! Πείτε πείτε θέλω όλες τις BlissOFFormation λέμε!!!

φιλιά

Me:Moir said...

musica
Δεν μπορώ να σου παρέχω πλήρη εικόνα, διότι έφυγα μόλις έκλεισα 10 ώρες (στην κυριολεξία)και άφησα το party σε πλήρη εξέλιξη. Θα σου πώ μόνο πως αρχίσαμε με θεϊκά, φρεσκοψημένα και βουτηγμένα στη μερέντα κρουασανάκια συνοδεία 3ών καφέδων. Συνεχίσαμε με απερίγραπτες homemade πίτες. Και αργότερα που άρχισε o Νίκος να παίζει μουσική, αρχισαν τα mohito και τα συναφή cocktail. Ως αποτέλεσμα και επειδή ξαναπεινάσαμε το' ρίξαμε (μεταξύ άλλων) στα ντολμαδάκια και τα συναφή. Εγώ έφυγα σχετικά νωρίς, πάντως άκουγα τα γέλια και τις μουσικές μέχρι το διπλανό τετράγωνο. [Καταλαβαίνεις τώρα με τί κεφάλι έχω έρθει να κάνω μάθημα στις 9:45 το πρωί...] Για περισσότερες λεπτομέρειες νομίζω πρέπει να ρωτήσουμε τον γιατρό ή το ΕFFούδι. Ένα-δύο οFFού-οFFού, ακούει κανείς? :)

Unknown said...

T(ρ)έλεια περάσατε:)

distixos memoir το βραχυκύκλωμα έπαθε ζημιά πέρα από τα όρια των 3 ημερών..αλλά επανασυνδέθηκε πλήρως σήμερα..

επειδή ξέχασα και την ιατρική κάλυψη (Πάκο..σου χρωστάω:P)..

γι'αυτό δεν μπήκα στην μπρίζα εγκαίρως...

next time for me...
όσο για σας blissfull memories:) και πάντα τέτοια να χουμε!!!!

efoudi said...

sunday report:
το γιατρό μην το ρωτάτε καλύτερα γιατί δεν είχε και το kit μαζί του..με τόσα blissoποτάκια θυμήθηκε κατα τα μεσανυχτα και βαλε οτι πείνασε και έψαχνε ντολμαδάκια στο πιάτο του μαρκόπουλου!έφαγε ένα blisso-τόστ και ηρέμησε!

τώρα πως κατέληξε το πάρτυ με μοχίτο και γιαουρτάκι στα τελειώματα..βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει...

κάθε κυριακή σημειώνονται αυτά..

musica said...

me:moir αχ τι μου έκανες τι μου έκανες! ονειρεύομαι πως είμαι στην blissονειροχώρα και η πεταλούδα (η γνωστή στην σκάλα) μου φέρνει κρουασανάκια και καφεδάκια (ευτυχώς-στο όνειρο-δεν κουβαλάει ντολμαδάκια:D )

Υπομονή 3 μέρες μείνανε και μετά πάλι blissοffκατάσταση! Λοιπόν, λέω να πάω bliss το μεσημέρι της Παρασκευής για ένα γρήγορο καφεδάκι, ίσως και το βράδυ για ένα ποτάκι. Σάββατο βράδυ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ reserve στο μπαρ μπαίνοντας δεξιά,blissόψαρα γωνία.Και επίσης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα φύγω τελευταία.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όμως.
Κυριακή ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ bliss αλλά ~ 5 δυστυχώς (γμτ, κλάψ κλάψ, δεν θέλω,δεν θέλω, κλάψ,κλάψ) θα πρέπει να φύγω.

- Θα πάς Bliss ΣΚ?
- ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !

Me:Moir said...

musica
μια μέρα έμεινε :)

musica said...

για την ακρίβεια λιγότερες από 24 ώρες μείνανε για την άφιξη μου στο Bliss (νομίζω πλέον πως στο λεξιλόγιο μου η λέξη Bliss είναι μέσα στην πρώτη 5άδα :D )(βλέπε παραπάνω...κι όλας έχω γράψει δύο φορές Bliss...δηλαδή τρείς!)

Me:moir εσύ πότε θα πάς?

Me:Moir said...

musica
Την Παρασκευή το βράδυ σίγουρα (έχω reserve τη γωνία δίπλα στην dj - που αύριο θα είναι 2 μαζί) και την Κυριακή ολημερίς (έλα για support δεν μπορώ να τρώω non-stop μόνη μου, με κοροϊδεύουν)[και υπόσχομαι δεν θα κακολογήσω τη Madonna]

musica said...

εντέξει λοιπόν, την γωνία μπορείς να την έχεις εσύ τις Παρασκευές, γιατί τα Σάββατα είναι δική μου :D :D:D

Ωραία θα προσπαθήσω να έρθω Παρασκευή βράδυ, Σάββατο είπαμε εννοείται και Κυριακή (κλαψ κλαψ κλαψ γμτ κλαψ κλαψ )θα περάσω να πάρω έναν καφέ (δεν θέλω κλαψ κλαψ γμτ δεν θέλω κλαψ κλαψ) για τον δρόμο

Me:Moir said...

Εντάξει :)
(Και κανένα φρεσκοψημένο κρουασάν να πάρεις, δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου ρθει λιγούρα)

Me:Moir said...

ΥΓ:
Κάναμε και καινούριο ποστ με το νεό μας αφισσάκι. Για δες...

Me:Moir said...

electronik^aki
Ελπίζω να συνήλθες απο το βραχυκύκλωμα, και να τα πούμε την Κυριακή απο κοντά :)

musica said...

για τον δρόμο έχω ήδη περάσει σε φλασάκι δύο BlissOFFcasts οπότε από μουσική είμαι οκ...από κει και πέρα σκέφτηκα τα εξής: προτείνω τις Κυριακές, για να μην μου δημιουργηθούν τεράστια ψυχοσυναισθηματικά προβλήματα εξαιτίας της blissαπουσίας ...προτείνω λέγω την δημιουργία κινητής μονάδας Bliss (μπορώ να σας την περιγράψω κι όλας αν θέλετε).Επίσης θα ήταν καλό να δημιουργηθούν blisspoints σε όλη την Εθνική Οδό -για αρχή- (μετά θα σκεφτούμε για Εγνατία Οδό)...που οι blissofficers οδηγοί θα μπορούν να σταματούν και να μην χάνουν λεπτό από το αγαπημένο πάρτυ :D

Θέλω blisspoints λέμε!

Me:Moir said...

musica
Κινητή μονάδα blissoληψίας????
Και επειδή ξέρω πως σίγουρα σε ενδιαφέρει: http://me-moir.blogspot.com/2008/10/off-radio.html

musica said...

Βασικά ολόκληρο το σύστημα πρέπει να αλλάξει πχ.

ΔιOFFδια: Τα ΔιOFFδια θα τοποθετηθούν σε όλο το μήκος του οδικού άξονα αντικαθιστόντας τα σημερινά γνωστά διόδια. Στα ΔιOFFδια οι οδηγοί θα μπορούν να ακούν τον αγαπημένο τους σταθμό, και να στέλνουν μέσω υπολογιστών μηνύματα και e-mails στους παραγωγούς.Θα υπάρχει και Ε-Pass για τους officers όπου οι εργαζόμενοι στα ΔιOFFδια θα τους δίνουν ένα χαρτάκι που πάνω θα αναγράφεται το κομμάτι που παίζει στον OFF εκείνη την στιγμή καθώς και η σελίδα του Whisper.To χαρτάκι υποχρεωτικά το κρατάμε σε όλη την διαδρομή.

Pobliss: H γνωστή Police γίνεται PoBliss με σήμα το λουλουδάκι.Η τροχαία γίνεται ΤρOFFαία με σήμα την σπασμένη κεραία στο αυτοκίνητο και τις μοτοσυκλέτες.Θα κάνουν συνεχείς ελέγχους ζητώντας το Blissόσημο καθώς και τα χαρτάκια των ΔιOFFδίων.

Blisspoints σε όλη την διαδρομή μεταξύ των ΔιOFFδίων και κάθε Κυριακή πάρτυ με live αναμετάδοση από το Bliss.Εκεί οι οδηγοί θα μπορούν να ανταλλάξουν τα χαρτάκια των ΔιOFFδίων.

BLISSE και OFFSE αντικαθιστούν τον γνωστό OSE ...πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.